Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α.Γ Καλλής: Ζητείται Ελπίς εις τον οίκον ανοχής

Τι δεν έχει ακούσει αυτή η γενιά .
Πόσα ”κοσμητικά” επίθετα της έχουν προσάψει οι καθώς πρέπει τίποτα, οι με άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε γραφειοκράτες ενός σαθρού οικοδομήματος που λεηλάτησε όνειρα, εξόρισε ελπίδες, κληροδοτώντας χρέη, απόγνωση και αδιέξοδα σε κάθε επίπεδο.




 

Τι δεν έχει ακούσει αυτή η γενιά.
Την είπαν γενιά τής οθόνης, του smartphone, του τάμπλετ, του λάπτοπ , της αδιαφορίας, του ατομικισμού, του ωφελιμισμού, που ποτέ δεν είχε αξίες, οράματα, στόχους, προσδοκίες ..

Η ειρωνεία είναι πως το έλεγαν αυτοί πού εξακριβωμένα δεν είχαν εκ τού αποτελέσματος των όποιων μεγαλόπνοων ενεργειών τους τα αντίστοιχα αποτελέσματα, τις αντίστοιχες αξίες ,τα αντίστοιχα οράματα.

Τι δεν έχει ακούσει αυτή η γενιά από τούς ημιμαθείς επιφανείς ανθρωποφύλακες της ματαιοδοξίας μιας εξουσίας που έμαθε να αποφασίζει, να διατάζει και να εκτελεί όσους ακόμη σκέπτονται ελεύθερα και τίμια, προφυλάσσοντας με επιμέλεια μόνον τούς πιστούς ακόλουθους , χειροκροτητές των δολοφόνων του δημοσίου συμφέροντος.

Τι δεν έχει ακούσει αυτή η γενιά.
Αυτή η γενιά πού ξεχύνεται τώρα στους δρόμους αυτή την ματωμένη άνοιξη για να γράψει την δική της σελίδα ιστορίας και να θυμίσει σ’ αυτούς που αποφάσιζαν και αποφασίζουν μηδενός εξαιρουμένου, πως και αρετή και τόλμη έχουν για να τα αλλάξουν όλα σπάζοντας τις αλυσίδες που δημιουργήθηκαν εδώ και αιώνες από τους κατά φαντασίαν δημοκράτες, τους κατά φαντασίαν πατριώτες ,δικτάτορες και υποτακτικούς, δούλους και οσφυοκάμπτες των ξένων συμφερόντων που υποδούλωσαν την χώρα για τον επόμενο αιώνα.

Α.Γ Καλλης (ακόμη ελεύθερος στην φυλακή πού μας έφτιαξαν όλοι μαζί)

Υ.Γ Μπράβο στους νέους της δικής μας Νεμέας που γράφουν μια σελίδα ιστορίας, ευαισθησίας ,και μεγαλοψυχίας για το μέλλον αυτής της άμοιρης πατρίδας που έμαθε να εξορίζει τα δικά της παιδιά στον βωμό ενός…
”Κωλοτρένου”… όπως ασεβώς είπε ένας κρετίνος απ’ αυτούς τους παρατρεχάμενους κομματικούς χωρίς να σέβεται το αίμα, την θλίψη, τον πόνο των γονέων.