Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνέντευξη Βαγγέλη Ανδιανάκου: Στόχος, το ΠΑΣΟΚ να πάρει έδρα στην Κορινθία – VIDEO

Για όλους και για όλα μιλά στο loutraki365.gr ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚινΑλ Κορινθίας, Βαγγέλης Ανδριανάκος, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο τέως Δήμαρχος Νεμέας, μιλάει για τα έργα του στην περιοχή, τα “μαθήματα” και τις εμπειρίες που συνέλεξε από το πέρασμά του από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.




 

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκάθαρη απάντηση και αυτή είναι ότι “θα είμαστε με την κοινωνία”, ενώ θύμησε ότι οι ίδιοι που ζητούν σήμερα συνεργασίες, είναι αυτοί που το 2010, τις αρνούνταν. Μιλάει επίσης για το νέο εθνικό παραγωγικό μοντέλο που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να στηριχτούν η εγχώρια παραγωγή, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο πρωτογενής τομέας

Επιπλέον, τονίζει ότι στόχος όλων των υποψηφίων, είναι να περάσουν το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ προς την Κορινθιακή κοινωνία, να πάρει μια βουλευτική έδρα, ώστε αυτή να αποτελέσει το εφαλτήριο, ώστε το ΠΑΣΟΚ να δυναμώσει και σταδιακά να αποτελέσει και πάλι Κυβερνητική επιλογή.