Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Foodexpo 2023

Δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητήριου Κορινθίας και των επιχειρήσεων του στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη – Foodexpo2023.

Η αυλαία της Foodexpo έπεσε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε εκθέτες όσο και στους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που την επισκέφτηκαν. Οι 1.300 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με Έλληνες όσο και ξένους σημαντικούς αγοραστές ενώ πολλοί από αυτούς έκλεισαν ήδη σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Θετικότατες είναι και οι εντυπώσεις των επισκεπτών.Ανάμεσα στους εκθέτες και 12 Κορινθιακές επιχειρήσεις που έδωσαν δυναμικά το παρόν με το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και άλλες 10Κορινθιακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν μεμονωμένα με δικό τους αυτόνομο περίπτερο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης μαζί με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών και τους ευχαρίστησαν για την συμμετοχή, την γόνιμη συνεργασία τους με το Επιμελητήριο και την επαγγελματική τους παρουσία.