Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Απατεώνας «πούλησε έρωτα» σε 58χρονη και της άρπαξε 74.500 ευρώ!

Αίσθηση προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η καταγγελία μιας 58χρονης η οποία εξαπατήθηκε από έναν άνδρα που παρουσιάστηκε σαν στρατηγός του Αμερικανικού στρατού και δήλωσε στην πορεία … ερωτευμένος μαζί της.

ΠΑΤΡΑ. Όλα ξεκίνησαν το 2022, όταν η 58χρονη άρχισε να συνομιλεί με τον άνδρα μέσω του facebook κι ενώσω αυτός υποτίθεται ότι ήταν σε ειδική αποστολή στην Υεμένη. 

Η «σχέση» εξ αποστάσεως συνεχιζόταν όπως και οι υποσχέσεις του «στρατιωτικού» ότι θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να ζήσουν μαζί. Έπεισε μάλιστα τη γυναίκα ότι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και πως χρειαζόταν χρήματα για να κάνει η κόρη του ένα σοβαρό χειρουργείο.

Όπως γράφει το thebest.gr , η 58χρονη από την Πάτρα έστειλε χρήματα και λίγο διάστημα αργότερα ο «στρατηγός» της δήλωσε πως ετοιμάζεται να λάβει την σύνταξή του και να έλθει στην Ελλάδα για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, ζήτησε και πάλι χρήματα για να τακτοποιήσει άλλες οικονομικές εκκρεμότητες.

Όταν του ξαναέστειλε χρήματα ο απατεώνας – «στρατηγός» εξαφανίστηκε. Συνολικά ο άνδρας κατάφερε ξεγελώντας την ανυποψίαστη γυναίκα να της πάρει από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 8 Μαρτίου 2023, ποσό που αγγίζει 74.500 ευρώ.

Μετά τις 15 Μαρτίου τα ίχνη του δράστη χάθηκαν από το Facebook και η γυναίκα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απατεώνα. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία που προσπαθεί τώρα να διαπιστώσει που κατέληξαν τα χρήματα…

notospress.gr