Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Κονομόδη στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο

Η κ. Ελένη Κονομόδη, Δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Κορινθίας, συνοδευόμενη από την συνεργάτιδα της κ. Άντζελα Σούλη, επισκέφθηκαν χθες Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας και συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του και να συζητήσουν για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.



 

Ο Ποιμενάρχης μας κάνοντας μια αναδρομή στην δισχιλιετή πορεία της Εκκλησίας της Κορίνθου ενημέρωσε την κ. Κονομόδη και την συνεργάτιδα της για την αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση και το πολυσχιδές έργο τόσο της Ελλαδικής Ορθοδόξου Εκκλησίας όσο και ιδιαιτέρως της Τοπικής μας Εκκλησίας. Εκτός των άλλων ετέθησαν και θέματα από την τοπική και εθνική επικαιρότητα, γενικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά την κ. Κονομόδη και την συνεργάτιδά της για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην προσπάθειά της και «Καλή Ανάσταση»!