Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Μαΐου: Ημερομηνίες πληρωμής

Οι συντάξεις Μαΐου 2023 αναμένεται να καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ στους δικαιούχους μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα από τις 25 Απριλίου έως και τις 28 Απριλίου.

Η καταβολή των συντάξεων Μαΐου θα ξεκινήσει την Τρίτη 25 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την Παρασκευή 28 Απριλίου.




 

Την Τρίτη 25 Απριλίου ή Τετάρτη 26 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.
Την Τετάρτη 26 Απριλίου ή την Πέμπτη 27 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου 2023 στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου ή την Παρασκευή 28 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου 2023 στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα ξεκινήσουν από την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα.

newsit.gr