Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιοδεία του ΚΚΕ στην Αρχαία Κόρινθο

Περιοδεία στην Αρχαία Κόρινθο πραγματοποίησε χθες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Λιάκουρας και Κική Νανοπούλου συνομίλησαν με τους μικρούς καταστηματάρχες του χωριού ιδιαίτερα για τα προβλήματα του εμπορίου και της εστίασης.




 

Όντας και οι ίδιοι στο κλάδο, ανέδειξαν την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού για να μπορέσει ο λαός να βγει πιο δυνατός την επόμενη μέρα, κόντρα σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί. Γιατί οι αναπτυξιακοί στόχοι του μεγάλου κεφαλαίου, για όποιον κλάδο κι αν πρόκειται (τουρισμός, βιομηχανία, ενέργεια κλπ), δεν συμβαδίζουν με την ευημερία και προκοπή του λαού. Αντιθέτως, σημαίνουν ποδοπάτημα εργασιακών δικαιωμάτων, φορολογική αφαίμαξη (95% των κρατικών εσόδων είναι από την φορολογία των λαϊκών στρωμάτων), εμπλοκή της χώρας σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια.

Την επόμενη μέρα όμως, οι εργαζόμενοι, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι νέοι θα χρειαστούν ένα όσο πιο δυνατό ΚΚΕ για να βγει ο λαός πιο δυνατός, για να μπλοκάρουμε τα αντιλαϊκά σχέδιά τους!

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ γιατί ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!