Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έλενα Κονομόδη: Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Πρόεδρό μας, Αλέξη Τσίπρα

Υποψήφια, για πρώτη φορά, με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Έλενα Κονομόδη

Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Πρόεδρό μας, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που με εμπιστεύτηκαν και με συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτια του νομού μας, της Κορινθίας!
• Είμαι παρούσα σε αυτήν την εκλογική μάχη νιώθοντας την ανάγκη να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης πολίτη – πολιτικής με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.
• Προέρχομαι από την νέα γενιά, γενιά της κρίσης, που σπούδασε και εργάζεται σκληρά ενώ είδε τα όνειρα της να γκρεμίζονται.
• Οφείλουμε να αγωνιστούμε συλλογικά για ένα καλύτερο μέλλον της κοινωνίας μας με αισιοδοξία και ελπίδα!
• Δικαιοσύνη παντού, όπως έχει ανάγκη ο τόπος μας. Δικαιοσύνη για τους νέους, δικαιοσύνη στους χώρους εργασίας, το σχολείο, το πανεπιστήμιο. Δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη στο κράτος και τους θεσμούς του. Δικαιοσύνη για τους πολλούς με ρύθμιση ιδιωτικού χρέους, προστασία α’ κατοικίας, αγροτικής γης, επαγγελματικής στέγης, με εξασφάλιση στέγης. Δικαιοσύνη για τους αδύναμους με ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, του ΕΣΥ, των ΑΜΕΑ, των ηλικιωμένων και των χαμηλοσυνταξιούχων. Δικαιοσύνη με μια προοδευτική κυβέρνηση που στηρίζει τη γυναίκα, τη μητέρα, το παιδί, που απαντά στη δημογραφική πρόκληση. Δικαιοσύνη μέσα από παραγωγική ανασυγκρότηση, με έμφαση στην εγχώρια παραγωγή, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Δικαιοσύνη παντού!