Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία – Πατέρας ξέχασε την 5,5 μηνών κορούλα του στο αυτοκίνητο και την βρήκε νεκρή

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη στην Άρτα.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας.
 

Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»
Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους. Ο πατέρας του παιδιού ήταν σε κατάσταση σοκ και τέθηκε σε καταστολή, ενώ το βράδυ της Τρίτης οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στα Γιάννενα για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

megatv