Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είσαι Υπάκουος και Συμμέτοχος 365 μέρες το χρόνο και φαντασιώνεσαι πως είσαι Επαναστάτης 1 φορά κάθε 4 χρόνια

Θυμάστε ή ξεχάσατε;

Από την ώρα που γεννιέσαι είσαι ένα σύνολο αριθμών. Η μόνη σου επιλογή είναι αν θα είσαι κακό παιδί και θα κάνεις νάζια σε ότι σου λένε, ή αν θα είσαι το καλό παιδί «ο πρώτος μαθητής» του συστήματος. Είσαι ο αριθμός ταυτότητας, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ σου. Το νεογέννητο που θα του μάθουν όλα τα «πως» και θα του απαντήσουν σε ελάχιστα «γιατί». Δεν αποφασίζεις εσύ και οι γονείς σου. Το σύστημα έχει γαλουχήσει ήδη τους γονείς σου στο τι πρέπει να σου κάνουν, και η μόνη τους υποχρέωση είναι να σε μάθουν να το κάνεις σωστά και πρόθυμα.



 

Δεν υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ που να γνωρίζω ή που να διαβάζω εδώ μέσα που έχει καταφέρει κάτι διαφορετικό. Οι μεγαλύτεροι επαναστάτες του πληκτρολογίου, έχουν καταφέρει απλά να πουν μικρά όχι κάτω από τα τεράστια ναι που σέρνουν στις πλάτες τους. Κι εγώ φυσικά το ίδιο. Ίσως μία και μοναδική απόδειξη πως κάποιος έχει τα κότσια να κάνει κάτι περισσότερο, ήρθε με την αντίσταση στην υγειονομική τρομοκρατία. Η πρώτη φορά που ένα μέρος των ανθρώπων κατόρθωσε να βάλει τη λογική του πάνω από το φόβο. Αν κάτι μου δίνει ελπίδες είναι αυτός ο πληθυσμός που φαίνεται πως διατηρεί ακόμα μια περηφάνεια μέσα του.

Ναι για τους ψεκασμένους όπως τους ονομάσατε χαϊβάνια, μιλάω. Εκείνους που τόλμησαν να πουν τουλάχιστον για την υγεία μου να αποφασίσω εγώ μια και για όλα τα άλλα με έχετε δεμένο χειροπόδαρα. Η απόφαση αυτή, έδωσε την ευκαιρία στο περισσότερο κόσμο να δουν πόσο βαθιά μεταλλαγμένοι είναι οι περισσότεροι συνάνθρωποι τους. Κάθε επιπέδου «υπνωτισμένοι» έγιναν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της νεογέννητης απολυταρχίας. Άνθρωποι που υποτίθεται ήταν διαβασμένοι, που στο παρελθόν μίλησαν, έγραψαν, αγωνίστηκαν για ανθρώπινα δικαιώματα, για τα συνταγματικά δικαιώματα, κλπ. βρέθηκαν να μισούν και να χλευάζουν συνανθρώπους τους που το μόνο που έκαναν ήταν να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο σώμα τους.

Φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι με το μυαλό να έχει καταλάβει ο απόλυτος πανικός για τη ζωούλα τους (άλλωστε αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο) συνηγόρησαν σε παρανοϊκά μέτρα, σε γελοίες καραντίνες και στα αμφιβόλου χρησιμότητας σκευάσματα. Σαν πιστά σκυλιά έμπαιναν με μάσκα στο αυτοκίνητό τους, βρίζανε κάποιον που βλέπανε χωρίς μάσκα και αργότερα ανεμβολιάστο, και καταπίνανε αμάσητο το γεγονός πως στην πιο σκληρή υποτίθεται περίοδο της παν αηδίας, έβλεπαν στοιβαγμένους στα ΜΜΜ εκατοντάδες ανθρώπους, και το κράτος σήκωνε με «αγαθότητα» τους ώμους, και οι ηλίθιοι επαναλάμβαναν .. ε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Στη συνέχεια ο κόσμος τρυπιόταν συνέχεια και αρρώσταινε, αλλά το δάχτυλο έδειχνε πάλι τους ανυπάκουους και τους υποχρέωνε σε συνεχή τρυπήματα της μύτης, να πληρώνουν ηλίθια τεστ, να τους βαράνε πρόστιμο σε κάθε όχι. Για να μην μιλήσω για το αίσχος με τους νοσηλευτές και το άλλο αίσχος, την εκτέλεση του ψυχισμού των παιδιών. Άλλωστε η εποχή μας δείχνει ολοφάνερα ποιος είναι ο στόχος. Κακοποίηση, βιασμοί, εμπόριο ανηλίκων και όπου τα πλοκάμια δεν μπορούν να πληγώσουν τα παιδικά κορμάκια, είπαν να βιάσουν τις ψυχές τους.

Σήμερα στο μετρό πέρασε μπροστά μου ένα κοριτσάκι με μασκούλα που κράταγε από το χέρι τη μαμά του. Και της λέει «μαμά να πάμε πιο εκεί, πιο μακριά, γιατί έχει πολύ κόσμο και αν κάποιος έχει κοβιντ δεν προστατεύει η μάσκα, έτσι δεν είναι μαμά? Και η ηλίθια μάνα απάντησε με περηφάνεια «ακριβώς»

Μην φαντασιώνεστε πως είσαστε κάτι που δεν είσαστε. Για να πει κάποιος σήμερα πως είναι εκτός συστήματος θα έπρεπε να ζει σε μια σπηλιά, να έχει πετάξει ταυτότητα, να μην έχει καν ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ ή οποιοδήποτε άλλο νούμερο έχουν φορτώσει στους δούλους, να μπορεί να βρίσκει τη τροφή του, να ανάβει μια φωτιά, να είναι κρυμμένος από το μάτι του μεγάλου αδελφού, και να ρισκάρει πως ότι και να πάθει το σώμα, αν δεν το θεραπεύσει μόνος του το πολύ πολύ να πεθάνει μόνος και ελεύθερος.

Είστε σ΄αυτή τη κατάσταση?

Όχι. Ούτε κι εγώ.

Τότε αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει. Θέλετε να ψηφίσετε? Πρόβλημα δικό σας. Δεν θέλετε? Το ίδιο. Πάψτε μόνο να λέτε κουταμάρες.

Εγώ τι θα κάνω? Θα πάω να ψηφίσω, θα επιλέξω ένα μικρό κόμμα που έχει υποσχεθεί πάρα πολλά γιατί αν μπει, θέλω να δω αν ήταν απατεώνες ή το εννοούσαν, και αν αποδειχτούν απατεώνες να ξεμπερδέψουμε και μ΄αυτούς.

Είμαι ανεμβολίαστη και χωρίς νόσηση, με πολύ στενή επαφή τουλάχιστον 6-7φορές με ασθενείς, δεν έχω αυτοκίνητο και κινούμαι συνεχώς με ΜΕΤΡΟ και ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, οπότε δεν είμαι απλά ψεκασμένη αλλά υπερ – ψεκασμένη. Χειρότερα δεν γίνεται!!

ΥΣ. Η μεγάλη βλακεία μας είναι πως και όσοι πάμε να ψηφίσουμε και όσοι δεν πάμε, το σύστημα μας έχει γραμμένους κανονικά στα παλιά του τα παπούτσια. Όλοι οι τύραννοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και εκτελούν άψογα τις εντολές που τους δίνονται. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.

Κι εσύ που δεν θα πας γιατί δεν θέλεις να συμμετέχεις στις εκλογές παρωδία, κι εγώ που δεν θα ψηφίσω συστημικά κόμματα και θέλω να τους μαυρίσω, είμαστε στην ίδια πλευρά γιατί στο δαίμονα τσακωνόμαστε? Γιατί βρίζουμε ο ένας τον άλλον? ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?

fantastikeskatastaseis