Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σύμβαση για αρδευτικά έργα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ υπέγραψε στην Κορινθία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Την σύμβαση με τον ανάδοχο αρδευτικών έργων στην Κορινθία, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε τη σημασία των αρδευτικών έργων και την συνεχή προσπάθεια της περιφερειακής Αρχής να συνδράμει μέσα από αυτά τον πρωτογενή τομέα, σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ως προς την επάρκεια των υδατικών της πόρων. 

Επίσης, στο διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, με την πρόεδρο του τελευταίου Μαρία Χρισταρά να εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή της Περιφέρειας στο εν λόγω Ιδρυμα -το οποίο, όπως η ίδια ανακοίνωση, πρόκειται να τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας εξήρε την προσφορά του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος στην παιδεία και τον πολιτισμό.