Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας, ας έχωσι..

Ένα άλλο που φοριέται πολύ τώρα τελευταία είναι η φράση “Ξύπνα Έλληνα”!! Συνήθως με κεφαλαία γράμματα και πολλά θαυμαστικά, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με το άγαλμα του Λεωνίδα.(Να μπορούσε μόνο να αναστηθεί ο Λεωνίδας, πόσους θα ξύριζε…) Να προσέχετε αυτούς που έχουν δημιουργήσει την αντίληψη μέσα τους πως είναι ξύπνιοι και σας πετάνε κατάμουτρα πως είστε βλίτα, συγνώμη κοιμισμένοι ήθελα να πω.

Επίσης να προσέχετε εκείνους που αγαπάνε να λένε “ζώα, πρόβατα, όλοι οι νεοέλληνες είναι κοπάδια, ανάξιοι των προγόνων” (εκτός κι αν θεωρούν εμένα τον γνήσιο Έλληνα, τότε συγχωρούνται) Αυτοί προσθέτουν φωτογραφίες από διάφορους τελειωμένους, ανώμαλους, ψυχοπαθείς, και λένε να αυτό είναι ο Έλληνας, έτσι κατάντησε.



 

Εννοείται πως το μεγαλύτερο σκουπιδαριό το έχουν ξαμολήσει να παριστάνει τον πατριώτη και να επαναλαμβάνει τη λέξη αυτή “πατριώτης” έτσι ώστε να μπει καλά στο μυαλό του Κυρ Παντελή, πως στο λεγόμενο πατριωτικό χώρο υπάρχουν μόνο κατακάθια, φασίστες ή αμόρφωτοι τρελαμένοι.

Το κλείσιμο του ματιού που κάνουν καλλιεργημένοι και προοδευτικοί άνθρωποι σ΄αυτή την αισχρή προπαγάνδα είναι ακόμα πιο κατάπτυστο. Η μεν αριστερά γιατί έχει εξασφαλισμένα τα ψηφαλάκια της από τα μαγαζάκια που κάνουν τη δική τους προπαγάνδα που συνεχίζει να προσελκύει τους ανθρώπους που δεν θα ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς ποτέ δεξιά, η δε δεξιά αναγκάζει τους καχύποπτους και θέλω την ησυχία μου ψηφοφόρους της να μην δοκιμάζουν τίποτα άλλο εκτός από εκείνους που μοιάζουν κάπως πιο “ευπρεπείς, συμμαζεμένοι”…

Εν τω μεταξύ το ότι καίγεται το Κορδελιό, και ακόμα παίζουμε με όρους δεξιά, αριστερά με ξεπερνάει. Σε μια χώρα που μετά την μεταπολίτευση δοκιμάσαμε και τις δεξιές, και τους σοσιαλιστές και τους αριστερούς που έσκιζαν μνημόνια. Και στη συνέχεια βιώσαμε μια υγειονομική χούντα που δεν είχε ιδεολογία παρά μόνο μία, όποιος δεν υπακούει τον εξαφανίζουμε. Και ενώ όλο αυτό το μεταπολιτευτικό τσίρκο ξεπουλούσε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε, (απορώ πως ακόμα έχουμε κράτος που λέγεται Ελλάδα και επιτρέπεται να λέμε πως είμαστε Έλληνες), ακόμα τα μαγαζιά κρατάνε!!

Ο άλλος σε έχει κατακλέψει, σε έχει ρημάξει, έχει πει με κάθε δυνατό τρόπο δεν μου καίγεται καρφί αν ζεις ή αν πεθαίνεις, και ζητά την ψήφο λέγοντας τι? «έλα μωρέ περασμένα ξεχασμένα?»

Οι Έλληνες δεν είναι ηλίθιοι, ούτε ξεπουλημένοι. Οι Έλληνες επαναλαμβάνω. Εγκλωβισμένοι είναι σε ένα λαβύρινθο χωρίς βοηθητικό νήμα εξόδου, με το τέρας να έρχεται κατά πάνω τους. Το 62% του δημοψηφίσματος το έριξε με το χέρι στη καρδιά, έχοντας εισπράξει κάθε είδους απειλή για την επιλογή του ΟΧΙ. Και όμως το έκανε. Η προδοσία που ακολούθησε ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΨΥΧΙΚΑ. Δημιούργησε την πεποίθηση ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη προδοσία που έγινε πάνω στις πλάτες μας.

Οι προηγούμενοι αφαίρεσαν από τη πατρίδα τη δύναμη, τους πόρους, για να μπορεί να διεκδικεί την κυριαρχία της. Αυτός ο τελευταίος αφαίρεσε κάτι πολύ πιο σοβαρό. ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

Όμως ο πατέρας μου έλεγε «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και τραγουδάν τη νύφη» Και κάπου ακούω ένα ξυραφάκι να ανεβοκατεβαίνει κι ένα τραγούδι σαν ψίθυρο που όλο ανεβάζει ένταση.

Τελευταία δεν πεθαίνει η ελπίδα είπε κάποιος, τελευταία πεθαίνει η προσπάθεια. Η κλοπή της ελπίδας μας οδήγησε κακώς σε αδράνεια. Αυτό άλλωστε ήταν το κόλπο. ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ. Δεν χρειάζεται να ξυπνήσουμε, ξύπνιοι είμαστε, όσοι λίγοι και να είμαστε, μήπως είναι κάτι καινούργιο? Πάντα λίγοι ήμασταν αλλά μπορεί να μετρηθεί άραγε το μέγεθος της ψυχής?

fantastikeskatastaseis