Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Ορειβατικό-πεζοπορικό τριήμερο στην Αιτωλοακαρνανία

16, 17, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Σύλλογος μας διοργανώνει ορειβατικό-πεζοπορικό τριήμερο στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Καταφύγιο Παναιτωλικό 1170μ.
Παρασκευή αναχώρηση από Άγιο Νικόλαο 3 ώρα το απόγευμα για Περιστέρι Αιτωλοακαρνανίας ανάβαση για το Καταφύγιο με τα πόδια γύρω στης δύο ώρες και δυνατότητα με αγροτικό κάποια πράγματα




 

Σάββατο το πρωί 8 ώρα αναχώρηση και των δύο ομάδων-πεζοπορική κορυφή Κόκα 5 ώρες. Ορειβατική κορυφή Κατελάνο 8 ώρες επιστροφή στο Καταφύγιο για φαγητό ντελίβερι από τον Σεραφείμ.
Πεζοπορική Κόκα Υψμ 1691 Β.Δ.: Α-Β
Ορειβατική Κατελάνο Υψμ 1924 Β.Δ.: Β
Κυριακή πρωί 8 ώρα αναχώρηση με τα πόδια για το χωριό Περιστέρι, μετά επιβίβαση στο λεωφορείο, και μετά από μία ώρα για την περιοχή Θέρμο στους διπλούς Καταρράκτες Μοκιστάνου περπάτημα δύο με τρείς ώρες για μπάνιο και φαγητό κοντά στο χωριό, και φεύγουμε κυκλικά το γύρο την λίμνη Τριχωνίδα για Κόρινθο.

Κοστολόγιο εξόρμησης 75 €
Αρχηγοί εξόρμησης.
Χριστόφορος Καραγεώργος 694 800 2379
Γιώργος Κώνστας 697 216 9649
Tηλ.Συλλόγου 27410-29970
• Για ακυρώσεις μετά το βράδυ της Παρασκευής, γίνεται επιβάρυνση όλου του ποσού.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό ( π.χ. σνακ, μπάρες, παστέλια).
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.


•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).