Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το λογότυπο του συνδυασμού του Γιώργου Παλυβού ”για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Το λογότυπο παρουσίασε ο συνδυασμός ”για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” του υποψήφιου Δημάρχου Νεμέας Γιώργου Παλυβού

Το λογότυπό μας και ο συμβολισμός του .

Από την αρχή θέλαμε ένα λογότυπο μακριά από όλα εκείνα τα γραφικά ανούσια σύμβολα που κατευθείαν σε οδηγούν σε μια πολιτική παράταξη.
Εμείς δεν είμαστε αυτό!
Το λογότυπο μας, συμβολίζει τον τόπο μας , εμάς τους ίδιους που ζούμε και αγωνιζόμαστε για αυτόν καθημερινά ο καθένας με τον τρόπο του .
•Το σταφύλι🍇 : συμβολίζει
-το ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ μας τον πλούτο μας , την οικονομία μας , τον πολιτισμό μας που ταξιδεύει το όνομα Νεμέα σε όλο τον πλανήτη κάνοντας μας περήφανους καθημερινά .
-Επίσης συμβολίζει την Κορινθιακή μας σταφίδα ένα από τα πιο ιστορικά προϊόντα της Ελλάδας που είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη ως ο μαύρος χρυσός και θεωρείται η ελληνική υπερτροφή !
•Ο αμπελώνας🌿: συμβολίζει τον σκληρό αγώνα που καθημερινά δίνουμε όλοι οι αμπελουργοί για να φροντίσουμε τις οικογένειες μας.
•Το σπίτι🏠 : συμβολίζει την οικογένεια , το ήθος , τις αξίες και την αξιοπρέπεια που κανένας μας δεν θα θυσιάσει για κανέναν .
•Οι Κίονες🏛️: συμβολίζουν την τεράστια ιστορία του Δήμου μας , συμβολίζουν τους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται τον τόπο μας για να μάθουν για αυτόν και τους προγόνους του. Τέλος συμβολίζουν τον τρόπο και δείχνουν τον δρόμο που μπορούμε να παράξουμε οικονομία χωρίς να είμαστε αμπελουργοί ή οινοποιοί !
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας

Παλυβός Γεώργιος του Ιωάννη