Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια – Βρέθηκε γυμνή σε σακούλα ανάμεσα σε χόρτα -VIDEO

Η νεαρή κοπέλα που αγνοείτο από την Δευτέρα, εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Αλυκές του νησιού.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στις Αλυκές ανάμεσα σε χόρτα. Δύο εθελόντριες, από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν την σορό της, κάτω από ένα μεγάλο θάμνο κι αμέσως σήμανε συναγερμός.



 

Στις 7 η ώρα το απόγευμα της Κυριακής εντόπισε την σορό μίας κοπέλας σε προχωρημένη σήψη, μία εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας, όπως χαρακτηριστικά από την οσμή που αναδυόταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κοπέλα εντοπίστηκε γυμνή μέσα σε σακούλα και τυλιγμένη σε σεντόνι. Από την αρχή οι αστυνομικοί είχαν στρέψει το βλέμμα και την προσοχή τους σε κάποιον αλλοδαπό 32 ετών με τον οποίο η 27χρονη Αναστάζια είχε συναντηθεί για τελευταία φορά.

Η μητέρα της έρχεται από την Πολωνία στην Ελλάδα, ενώ πλέον οι κατηγορίες για τον αλλοδαπό είναι ακόμη βαρύτερες καθώς έως τώρα οι κατηγορίες σε βάρος του ήταν για αρπαγή, εξαφάνιση και παράνομη κατακράτηση.

Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατό της, τότε η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία.

Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη είχε πάει την Δευτέρα το βράδυ σε κάποιο ψητοπωλείο της περιοχής προκειμένου να πάρει φαγητό ενώ στη συνέχεια πήγε σε ένα κατάστημα με ψιλικά και πήρε ένα κρασί. Κάθισε σε ένα παγκάκι κοντά στο μαγαζί αυτό και ακριβώς απέναντι ήταν μία παρέα 5 ατόμων μεταξύ αυτών και ο ύποπτος για τη δολοφονία της.

Πήρε στη συνέχεια τηλέφωνο τον σύντροφό της και του είπε πως έχει πιει λίγο και να μην ανησυχεί ο σύντροφός της, και ότι θα την γυρίσει κάποιος με μηχανή στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα, ο σύντροφός της πήγε στο κατάστημα που είχε αγοράσει το αλκοόλ η κοπέλα, αλλά και στην ψησταριά, και έδειξε τις φωτογραφίες της. εκεί επιβεβαιώθηκε η παρουσία της στο κατάστημα καθώς και το γεγονός ότι απέναντι από το κατάστημα είχε αρχίσει να μιλάει με την παρέα των αλλοδαπών αλλά και με τον 32χρονο ύποπτο, τον οποίο γνώριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, ο 32χρονος φέρεται να πήρε την κοπέλα και να την πήγε στο σπίτι του, όπου συγκατοικούσε με έναν άλλον αλλοδαπό, ο οποίος δήλωσε στη συνέχεια ότι δε γνωρίζει τίποτα. Όλα συνηγορούν στον στραγγαλισμό της κοπέλας καθώς δεν βρέθηκε αίμα, και φαίνεται να υπήρξε και πάλη γιατί στον λαιμό και στα χεριά του 32χρονου υπάρχουν αμυχές, πράγμα που υποδηλώνει την πάλη.

Η κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της δούλευαν στην Κω για σεζόν και μετά από 6 μέρες οι Αρχές έψαχναν ακόμα και σε πηγάδια για να βρουν την 27χρονη. Η κοπέλα βρέθηκε ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδια. Η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου.

Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε DNA της άτυχης Αναστάζια, ενώ ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με την μεταφορά της στο σημείο όπου βρέθηκε. Σήμερα αναμένεται να μεταβεί ο ιατροδικαστής στην Κω για να συντάξει την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 27χρονης.

Κως: Ο στραγγαλισμός η πιθανή αιτία θανάτου της 27χρονης

Ο γιατρός που είδε την σορό της 27χρονης οδηγήθηκε σε αυτό το πρώιμο συμπέρασμα, λόγω του γεγονότος ότι μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκαν καθόλου αίματα. Από την άλλη πλευρά ο 32χρονος αλλοδαπός φέρει στα χέρια και στον λαιμό αμυχές.

Η αστυνομία εστιάζει στο γεγονός ότι το κινητό της άτυχης Αναστάζια βρέθηκε στα 500 μέτρα από το σπίτι του βασικού υπόπτου όπως επίσης η σορός της μέσα σε σακούλα, τυλιγμένη σε σεντόνι, στην περιοχή Τιγκάκι που είναι ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία και τους εθελοντές τόσο με drones όσο και με πεζοπόρα τμήματα είχαν περάσει από το σημείο ξανά και είχαν ελέγξει την περιοχή.

Το ερώτημα που εγείρεται αφορά στο γεγονός ότι πιθανότατα η 27χρονη να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στις Αλυκές προκειμένου να καλύψουν τα όποια ίχνη.

Από το κινητό της κοπέλας μάλιστα είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM και το τελευταίο στίγμα που έδωσε, δεν ήταν στο ακατοίκητο σπίτι γύρω από το οποίο βρέθηκε η συσκευή, αλλά σε κάποιο άλλο σημείο.

megatv