Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Έβαλαν… δάφνες και βάγια για να υποδεχτούν τον Μητσοτάκη

Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα, ετοίμασαν υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη που σίγουρα όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Κάποιοι έστρωσαν τον δρόμο από τον οποίο επρόκειτο να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ με… δάφνες και βάγια, όπως αποκάλυψε το pelop.gr



 

Η Πάτρα ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αμφιλοχία, τη Φιλιππιάδα και τα Ιωάννινα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, όπου μεταξύ άλλων είπε πως επιθυμεί «η Πάτρα να είναι η πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης την επόμενη 4ετία».

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα και την Πάτρα ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την περασμένη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω του Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε μετά το ναυάγιο της Πύλου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε άμεσα εντολή στο επικοινωνιακό του επιτελείο να βρει χρόνο, παρά το ήδη κλεισμένο πρόγραμμα του, να μιλήσει στην Πάτρα, όπως και έγινε.

ieidiseis.gr