Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κορινθίας στο Λουτράκι

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, την Τετάρτη 21/6,ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, που διοργάνωσαν η ΟΜ Λουτρακίου και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας. Πλήθος κόσμου, έδωσε δυναμικά το παρών και γέμισε τον υπαίθριο χώρο του Καφέ «Σταθμός», όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.

Ο Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε στους συγκεντρωμένους για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου που συνοψίζεται στο να αποτραπεί η ανάδειξη μιας παντοδύναμης και κατά συνέπεια ανεξέλεγκτης κυβέρνησης της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που απαντά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Εργαζομένων, επαγγελματιών, νέων, συνταξιούχων.




Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, οι υποψήφιες βουλεύτριες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη και Έλενα Κονομόδη και οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Δέδες και Γιώργος Ψυχογιός και ανέπτυξαν σε ειδικές θεματικές ενότητες τα ζητήματα του κοινωνικού κράτους, της ανάπτυξης και του τουρισμού, των υποδομών και των έργων καθώς και της στεγαστικής πολιτικής και των κόκκινων δανείων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, που μοιράστηκαν

τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δυναμική

πρόθεση κάθε δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη να αγωνιστεί για μια πραγματικά δίκαιη

κοινωνία και ευημερία για όλους.