Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο μήνυμα Γ. Ψυχογιού προς τους πολίτες της Κορινθίας για την στήριξη και διατήρηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό

Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε από καρδιάς, τους πολίτες της Κορινθίας για την στήριξη και την διατήρηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό.

Μια εξέλιξη πολύ κρίσιμη, για να υπάρχει αντιπολίτευση, αντίσταση και εναλλακτική πρόταση απέναντι στις πολιτικές που αυξάνουν διαρκώς τις ανισότητες και αφήνουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο.



Δεσμεύομαι ότι, όπως και το προηγούμενα χρόνια, θα δώσω τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή για όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της Κορινθίας, την στήριξη της παραγωγής, της εργασίας, των δομών Υγείας, Παιδείας και του κοινωνικού κράτους, της τοπικής ανάπτυξης, αλλά και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής του Νομού που έχουν βαλτώσει τα τελευταία χρόνια.

Αποτελεί ύψιστο καθήκον μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία για να υπερασπιστούμε δυναμικά και αποτελεσματικά τα βασικά της δικαιώματα και να απαιτήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια για όλους!

Ευχαριστώ, επίσης, τους συνεργάτες μου που παλέψαμε μαζί σε όλη την προεκλογική περίοδο και τέσσερα χρόνια τώρα, αλλά και τους συντρόφους/ισσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας που αγωνίστηκαν σε όλο το Νομό, για να κρατηθούμε όρθιοι σε δύσκολες συνθήκες.

Συνεχίζουμε, πάντα με πυξίδα τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες μας, για να είμαστε δίπλα στον κόσμο που φτωχοποιείται από τις επιλογές της ΝΔ, αλλά και για να οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία βασισμένη στην αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη δίκαιη αναδιανομή για όλους.

Καλούς αγώνες και μέχρι τη νίκη!