Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Οι αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ έγιναν όταν λείπαμε – VIDEO

Στην απουσία της ΝΔ από την διακυβέρνηση της χώρας απέδωσε τις νέες αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» κλήθηκε να σχολιάσει τις νέες αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ για τις οποίες είπε:



 

«Όλες οι αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ έγιναν τον μήνα που λείπαμε. Μόλις λείψαμε, γίνανε γενικευμένες αυξήσεις. Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια….».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως, «τώρα ήρθε ο Σκρέκας και που ξέρει από την αγορά γιατί ο ίδιος είναι πολύ δυνατός στις επιχειρήσεις, έχει βρει όλα τους τα κόλπα, καλύτερα κι από μένα».

Για την αύξηση των μισθών ο ίδιος ανέφερε πως, «αυτό δεν θα γίνει με νόμο, αλλά όταν η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση» ενώ για το «ξεπάγωμα» των τριετιών, ο Υπουργός Εργασίας δήλωσε πως αυτό θα γίνει όταν πέσει η ανεργία κάτω του 10% σε ετήσια βάση.

Όπως είπε, «σκοπός μου είναι να νομοθετήσω για τις τριετίες πριν φτάσουμε στο 10%. Πιστεύω ότι, σε ένα με ενάμιση χρόνο θα είμαστε κάτω από το 10% σε ετήσια βάση».

rosa.gr