Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Πέτρος Τατούλης καλωσορίζει στη “Νέα Πελοποννήσο” την Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή

Πέτρος Τατούλης: Η “Νέα Πελοποννήσος” καλωσορίζει με χαρά τη σπουδαία και γνωστή νομικό, μαχόμενη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω- κυρία Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή.

Η Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή έχει διακριθεί για τη μαχητική και δυναμική της παρουσία ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεμέας, κάνοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών της. Διακρίνεται επίσης για τη φιλοζωική της δράση, αφού είναι η ιδρύτρια της Φιλοζωικής Ένωσης Νεμέας, καθώς και για τη συνεισφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, με δεδομένο ότι έχει διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεμέας.  Η Αυτοδιοικητική της εμπειρία, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της και τη διάθεση προσφοράς της, αποτελούν εγγύηση για τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης της Π.Ε. Κορινθίας και της Πελοποννήσου ευρύτερα.

Ιωάννα Φιλντίση – Σιαμπλή: Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Πέτρου Τατούλη και να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, συνεχίζοντας την πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση και ενώνοντας τις δυνάμεις μου με μια δυναμική και αποτελεσματική ομάδα  έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών. Μία παράταξη που κατά τη γνώμη μου είναι η μοναδική ελπίδα και προοπτική για μια σύγχρονη, εξωστρεφή και ισχυρή  Πελοπόννησο.

Προερχόμενη από έναν τόπο σαν την Νεμέα, που διαθέτει εκτός των άλλων κι ένα δυνατό brand name – πρεσβευτή σε όλο τον κόσμο, φιλοδοξώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη τόσο του τόπου μου, όσο και στη συνολική δυναμική ανάπτυξη του νομού Κορινθίας, όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια, που εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων του, θεωρώ ότι βρίσκεται και στο πλέον κομβικό σημείο της Πελοποννήσου.