Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα Πελοπόννησος: Ένταξη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας της Όλγας Ροζμαρί-Μπεκιάρη

Πέτρος Τατούλης: «Η «Νέα Πελοπόννησος» συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται με την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας της κυρίας Όλγας Ροζμαρί-Μπεκιάρη.

Η Όλγα Ροζμαρί-Μπεκιάρη είναι μια νέα δυναμική και δραστήρια γυναίκα, εκπαιδευτικός, ειδική παιδαγωγός, σύμβουλος σταδιοδρομίας, Διευθύντρια των πρώτων Πρότυπων Συμπεριληπτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΑΜΠΑΡΙΖΑ», καθώς και των παραρτημάτων των Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ομίλων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» και «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» στην Κόρινθο και στο Λουτράκι.



 

Είναι επίσης εξειδικευμένη στη βρεφική διγλωσσία. Είναι γνωστή για την πολύπλευρη προσφορά της σε κοινωνικά θέματα. Είναι οραματίστρια και πρωτεργάτρια έρευνας Πανελλήνιας εμβέλειας σε συνεργασία με τα εργαστήρια των Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας, που στοχεύει στην αλλαγή θεσμικού πλαισίου για την αναπηρία στην Ελλάδα και τη συμπερίληψη των ανάπηρων συμπολιτών μας στη γενική εκπαίδευση».

Όλγα Ροζμαρί-Μπεκιάρη: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πέτρο Τατούλη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, τη «Νέα Πελοπόννησο», ενόψει των προσεχών Περιφερειακών εκλογών.

Η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης είναι πρώτα η πολιτική. Φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω κι εγώ με την εμπειρία που διαθέτω και με όλες μου τις δυνάμεις στην πρόοδο, στην καλυτέρευση της ζωής και της καθημερινότητας του τόπου μου, της Κορινθίας και της Πελοποννήσου ευρύτερα. Η προτεραιότητα που έχει ανάγκη η Χώρα είναι ένας δημόσιος δημοκρατικός, σε συνθήκες ισηγορίας, σοβαρός και πλούσιος διάλογος. Εκλαμβάνω το «επιχειρείν» ως «ευεργετείν» και θα παλέψω ενάντια στη θεσμική και παραγωγική φτωχοποίηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» αποτελεί κατά τη γνώμη μου τη μοναδική ελπίδα και προοπτική του τόπου μας.

Δεσμεύομαι ότι, μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους και επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, θα δώσουμε τον αγώνα και τον καλύτερο εαυτό μας για την αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας και θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας».