Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Eπιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Νεμέας προς την Τράπεζα Πειραιώς για τη δυσλειτουργία του μηχανήματος ΑΤΜ

Eπιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Νεμέας προς την Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται καθημερινά από την κακή λειτουργία του ΑΤΜ και την αδυναμία εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου. 

Π  ρ  ο  ς            
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΘΕΜΑ: «Δυσλειτουργία μηχανήματος ΑΤΜ.»

Στο Δήμο Νεμέας η Τράπεζα Πειραιώς   επίλεξε να παύσει τη λειτουργία του υποκαταστήματός της και αντ’ αυτού προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πελάτες της τοποθετήθηκε ένα (1) ΑΤΜ .
 

Δυστυχώς και ενώ πολλάκις έχουμε διαμαρτυρηθεί για τη δυσλειτουργία του βρισκόμαστε και πάλι στη δυσάρεστη θέση να σας επισημάνουμε προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων  με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός πολιτών να αδυνατεί να καλύψει βασικές του ανάγκες. Λάβετε υπόψη πως υπάρχει μεγάλο ποσοστό  συνταξιούχων που δυσκολεύονται να διαχειριστούν άλλους τρόπους πληρωμής. Επίσης  άλλες φορές λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν λειτουργεί και η αποκατάστασή του δυστυχώς είναι αρκετά χρονοβόρα.

Κατόπιν των παραπάνω και δεδομένου πως υπάρχει ένα μόνο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς για την εξυπηρέτηση περίπου 10.000 πολιτών εφιστούμε την προσοχή σας και αιτούμαστε την άμεση επίλυση των προαναφερθέντων προβλημάτων σε άμεσο  χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΦΡΟΥΣΙΟΣ