Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τον δολοφόνησε και έγραψε στον τοίχο «Παιδεραστής 1»

Συνελήφθη 29χρονος για το έγκλημα καθώς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα – Ισχυρίστηκε πως ο 64χρονος προσπάθησε να τον βιάσει
Σφαγμένος στο διαμέρισμά του στη δυτική Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε 64χρονος άνδρας τις μεσημεριανές ώρες χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαιρωμένο πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε στην οδό Καζαντζάκη στη Μενεμένη, πλησίον της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσαλονίκης (ΓΑΔΘ).



 

Ένας 29χρονος συνελήφθη για το έγκλημα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα.

Εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΘ, ο νεαρός ομολόγησε την διάπραξη ανθρωποκτονίας και ύστερα υπέδειξε στις αρχές το διαμέρισμα στη Μενεμένη, εντός του οποίου βρέθηκε και ο 64χρονος.

Μιλώντας στην αστυνομία, ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος ισχυρίστηκε ότι ο 64χρονος αποπειράθηκε να τον βιάσει.

Ανατριχίλα προκαλεί ταυτόχρονα, πως στην ομολογία του ο δράστης, σύμφωνα με πηγές του thestival.gr σημείωσε ότι πήρε ένα σφουγγάρι που βρήκε στο διαμέρισμα και βουτώντας το στο αίμα του θύματος έγραψε την φράση «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ -1».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.