Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τρίαθλο στον Φενεό

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές που ήταν εκατοντάδες πραγματοποιήθηκε το Τρίαθλο στον Φενεό. Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη λίμνη Δόξα στον Φενεό.

“Στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τοπίο της λίμνης Δόξας, με τις κορφές της Ντουρντουβάνας, του Χελμού και της Ζήρειας να καθρεφτίζονται στα νερά της το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου 2023 εκατοντάδες αθλητές, οικογένειες με παιδιά, παρέες και επισκέπτες από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στην καθιερωμένη γιορτή του αθλητισμού.



 

Φέτος, ο αγώνας περιελάμβανε sprint απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό καθώς & Aquabike, κολύμπι-ποδήλατο. Επιπλέον την Κυριακή το πρωί προστέθηκαν δύο νέοι αγώνες 5 και 10 χλμ. περιμετρικά της λίμνης Δόξα.

Η όλη διοργάνωση είχε την απόλυτη στήριξη του δήμου Σικυωνίων και του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, καθώς εντάσσεται στις δράσεις και πρωτοβουλίες ανάπτυξης ήπιων μορφών τουρισμού στην ορεινή ζώνη του δήμου. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η υποστήριξη τέτοιων αθλητικών γεγονότων, που αφενός μεν αναδεικνύουν τον φυσικό πλούτο και τις ασύγκριτες ομορφιές του δήμου Σικυωνίων, αφετέρου δε γίνονται πόλοι έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών και τουριστών.
Συγχαρητήρια, στους αθλητές για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους. Συγχαρητήρια, σε όλους για την άψογη διοργάνωση. Και του χρόνου ακόμη καλύτερα, ακόμη ψηλότερα!” αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.