Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μανώλης Μάκαρης υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Τη στήριξη του Ιατρού, Μανώλη Μάκαρη, για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μανώλης Μάκαρης με την οποία κάνει γνωστό ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.



 

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι, επικοινωνώ μαζί σας με χαρά και συγκίνηση για να σας προσκαλέσω να δώσουμε μαζί τον αγώνα που θα αλλάξει τη ζωή μας, που θα κάνει τον τόπο μας καλύτερο, που θα αναδείξει τα μεγάλα του συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Φίλες και φίλοι, ως μάχιμος ιατρός καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ως μέλος του Σωματείου Νοσοκομειακών Γιατρών Μεσσηνίας, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας, ως υποψήφιος βουλευτής το Μάιο και τον Ιούνιο, έχω επικοινωνήσει καθημερινά με πολλούς συμπολίτες, γνωρίζοντας ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και  έχω διεκδικήσει την επίλυσή τους.

Αυτό που έχει επιβεβαιώσει η επαφή μου με τους πολίτες και η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι ότι, εάν προτάξουμε το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας, εάν λειτουργήσουμε με διαφάνεια, ισονομία και λογοδοσία, εάν έχουμε όραμα, σχέδιο και διάθεση για δουλειά, τότε το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τότε η Πελοπόννησος θα γίνει η Περιφέρεια που οι κάτοικοί της θα ευημερούν σε όλους τους τομείς.

Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι, σας καλώ να κάνουμε μαζί το ταξίδι των περιφερειακών εκλογών, να διαμορφώσουμε και να παρουσιάσουμε μαζί ένα νέο σχέδιο που θα δώσει στον τόπο μας την πνοή που χρειάζεται και θα μετατρέψει την Πελοπόννησο σε Περιφέρεια όπου οι κάτοικοι θα ανταμείβονται δίκαια για τη δημιουργικότητά τους. Όπου θα προστατεύεται το περιβάλλον. Όπου οι παραγωγοί θα πωλούν τα προϊόντα τους στις σωστές τιμές. Όπου οι καταναλωτές επίσης θα τα αγοράζουν στις σωστές τιμές. Όπου το δημόσιο σύστημα υγείας θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Όπου η τεχνολογική εξέλιξη θα φτάνει μέχρι το τελευταίο σπίτι. Όπου ο πολιτισμός θα μπει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Όπου κάθε περιοχή θα έχει τις υποδομές που χρειάζεται για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Όπου ο τουρισμός θα αναπτύσσεται ισόρροπα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα αναδεικνύει το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Πελοποννήσου.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, γιατί πιστεύω βαθιά ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την τύχη μας, γιατί είναι πια δεδομένο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι τη μοίρα ενός τόπου θα την αλλάξουν οι άνθρωποί του με την κοινή τους προσπάθεια για το δημόσιο συμφέρον.

Γι’ αυτό σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί για την Πελοπόννησο που θέλουμε!

 

Μανώλης Μάκαρης

Ιατρός Καρδιολόγος, MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου