Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Νέα Πελοπόννησος»: Ανακοίνωση υποψηφιότητας στην Π.Ε. Κορινθίας

Κοινή δήλωση Πέτρου Τατούλη και Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλου

Πέτρος Τατούλης: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» τον Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, έναν ενεργό πολίτη που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την αυτοδιοίκηση, και έναν μαχητικό αγρότη που έχει δώσει αγώνες για τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορινθία. Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μιχαήλ Γόγολα, έχουν έναν γιό τον Ιωάννη- Νικόδημο και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος τόσο τον Καποδιστριακό Δήμο Άσσου- Λεχαίου όσο και στη συνέχεια τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων επί εννέα συναπτά έτη ως πρόεδρος της Δ.Κ. Άσσου. Σημαντική δε, είναι η συνεισφορά του στον επαγγελματικό του κλάδο ως εκπρόσωπος στον αρδευτικό οργανισμό Στυμφαλίας – Ασωπού επί τετραετίας, όπου κατάφερε μετά από 21 ολόκληρα χρόνια να αρδεύσει τις αγροτικές περιοχές του Δήμου Κορινθίων, δίνοντας μεγάλο αγώνα.




Η μεγάλη γνώση, η μαχητικότητα, η αγωνιστικότητα και η συνεχής διάθεση για εθελοντισμό του Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλου θα συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος για τον πρωτογενή τομέα της «Νέας Πελοποννήσου» την επόμενη τετραετία, που στοχεύει στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων» προκειμένου οι Κορίνθιοι, αλλά και οι Πελοποννήσιοι παραγωγοί να ενισχυθούν ουσιαστικά και να αποκτήσουν βήμα στην εξωστρέφεια».

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα  για την τιμή που έκανε στο πρόσωπό μου, δείχνοντας μου μεγάλη εμπιστοσύνη.

Συστρατεύομαι με την Ακομμάτιστη, Ανιδιοτελή και Πατριωτική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον άξιο και έμπειρο κ. Πέτρο Τατούλη, στην βάση μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας για το αύριο των Κορίνθιων παραγωγών και όχι μόνο. Είμαι πεπεισμένος ότι η αξιοπιστία και η μεγάλη τεχνοκρατική κατάρτιση και εμπειρία του κ. Πέτρου Τατούλη θα εξασφαλίσει όλους τους απαιτούμενους πόρους προκειμένου να χρηματοδοτηθούν προγράμματα για τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας και την επιδότηση της εξωστρέφειας τους. Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε άμεσα όλες τις απαιτούμενες υποδομές προκειμένου το ύψιστο αγαθό για όλους μας, το νερό να συγκρατείται, να αποθηκεύεται και στην συνέχεια να εμπλουτίζει τον υδροφόρο ορίζοντα με ορθολογική διαχείριση».