Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καραχοντζίτης Απόστολος: Δεσμεύομαι για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νεμέα, και είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Καραπαναγιώτη αγρότισσα στο επάγγελμα. Μαζί έχουμε αποκτήσει μία κόρη, την Κατερίνα, 9 ετών. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Την αγάπη μου για τα κοινά την έχω δείξει αρκετές φορές ως σήμερα.

Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2014-19 και αντιδήμαρχος την διετία 2018-19. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος και έκτοτε είμαι επικεφαλής της παράταξης μειοψηφίας που εκπροσωπώ, δίνοντας μάχες εντός του δημοτικού συμβουλίου για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Υπήρξα επίσης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας και ιδρυτικό μέλος δύο μεγάλων οργανώσεων εθνικής εμβέλειας, της Ε.Ο.Δ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) και της οργάνωσης αιμοδοτών “Δεσμοί Αίματος”. Όλα αυτά τα χρόνια έχω αναπτύξει μια πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση σε πολλές περιοχές της χώρας μας και έχω τιμηθεί για αυτό από δήμους, φορείς και οργανώσεις.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νεμέας με τον συνδυασμό “για μια Νέα Νεμέα” και επικεφαλής της παράταξής μας, τον Γιώργο Παλυβό.

Με έντονο ενδιαφέρον για την κοινωνία μας και χρόνια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεσμεύομαι να εργαστώ για την πρόοδο, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προαγωγή του τόπου μας.

Συνολικά, επιδιώκω να συμβάλω στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του δήμου μας, ακούγοντας τις ανάγκες και τις απόψεις των πολιτών και προωθώντας ένα κοινό μέλλον που θα μας αναδείξει ως κοινωνία.

Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον τόπο μας και στις επόμενες γενιές αυτά που πραγματικά αξίζουν να έχουν.
Δεσμεύομαι για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ.