Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημόπουλος Αθανάσιος: Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ με το Γιώργο Παλυβό

Ο Σάκης Δημόπουλος είναι καθηγητής Πληροφορικής. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Αναλυτικά Προγράμματα και τις μεθόδους διδασκαλίας με ειδίκευση στην  Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει υπηρετήσει τη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, διδάσκοντας στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει πραγματοποιήσει ακόμη μεταπτυχιακές ειδικεύσεις στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και στη Εκπαιδευτική Ρομποτική. Είναι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Θεοδωροπούλου Ελένη και πατέρας μίας κόρης 15 μηνών.

Ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του προκειμένου να προσφέρει στους τομείς της παιδείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της καθημερινότητας.

Επιδίωξή του είναι να αποκτήσουμε έναν δήμο δημοκρατικό, αποτελεσματικό, με ανοικτές διαδικασίες που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών του.

Στοχεύει να βρεθεί ο πολίτης στο επίκεντρο και η  Νεμέα να αποκτήσει την ταυτότητα που της αξίζει.

Οραματίζεται τη δημιουργία ενός ρηξικέλευθου μοντέλου διοίκησης που θα στηρίζεται στη γνώση, την εξωστρέφεια και την στοχοπροσήλωση.

Πιστεύει έντονα πως με την  ομάδα του Γιώργου Παλυβού μπορεί να φέρει την αλλαγή που τόσα χρόνια αναζητά και έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Κι αυτό επειδή έχουμε διαφορετική οπτική για τον τρόπο που έχει οργανωθεί και λειτουργεί μέχρι σήμερα ο Δήμος μας και θέλουμε να συμμετέχουμε σε μια κοινή προσπάθεια για ένα νέο, διαφορετικό Δήμο Νεμέας με προοπτικές  για όλους. Αναμφίβολα μόνο στα πλαίσια μιας πόλης που ευημερεί, μπορεί να υπάρξει και η ατομική ευτυχία.