Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο που πετούσε περιττώματα στην αυλή αντιπάλου του

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Ναύπλιο οι απαράδεκτες πράξεις που προέβη ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πετούσε απορρίμματα και περιττώματα ζώων στην αυλή του αντίπαλου και υποψήφιου δημάρχου κ. Δημήτρη Ορφανού.

Ο κ. Κωστούρος, παραδέχθηκε σε ανάρτησή του στο facebok πως πρόκειται για μία συμβολική πράξη, επειδή επηρεάστηκε από την τοξική συμπεριφορά.

Οι ενέργειές του, οδήγησαν στην έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, για την οποία έλαβε οδηγία ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση, αφού τη Δευτέρα θα ζητήσουν εξηγήσεις.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, ανέφερε στο Twitter πως: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

 

enikos.gr