Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

O Μητροπολίτης Αργολίδος στις Κατασκηνώσεις στο Κούμανη Ηλείας

Ξεκίνησαν και εφέτος με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Ήδη είναι σε εξέλιξη η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του Δημοτικού ,Γυμνασίου και Λυκείου.



Η Ιερά Μητρόπολη με το ανύσταχτο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αποπεράτωση των κατασκηνώσεων στο Φαρμακά Αργολίδος.

Για εφέτος ήδη τα παιδιά φιλοξενούνται στο Κούμανι Ηλείας . Τα παιδιά ζούνε μέσα στη φύση ημέρα-νύχτα στο δρυοδάσος της Φολόης, από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων όμορφες στιγμές με προσευχή, ψυχαγωγία, αθλητισμό και πάρα πολλά παιχνίδια ώστε να εφοδιάζονται με γνώσεις , ήθος και ότι άλλο προσφέρει η τοπική Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ήδη βρέθηκε κοντά στα παιδιά αυτές τις ημέρες και συνομίλησε μαζί τους και αποκρίθηκε στα πολλά ερωτήματά τους.

Τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και του δώρισαν το ενθύμιο της κατασκηνώσεως «Συνοδοιπορία Χαράς».

Φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος σε δύο περιόδους, από 4 έως 24 Αυγούστου, στο Κούμανη Ηλείας.

Πρώτη περίοδος: 4-14 Αυγούστου κορίτσια που τελείωσαν την Δ’ Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου, ολοκληρώθηκε και η Δεύτερη περίοδος: 14-24 Αυγούστου αγόρια που τελείωσαν την Ε’ Δημοτικού έως και Γ’ Λυκείου

Υπεύθυνη για την περίοδο των κοριτσιών ήταν η κυρία Ματθαίου Χριστίνα, ενώ υπεύθυνος για την περίοδο των αγοριών είναι ο π. Δημήτριος Κρουσταλάκης.