Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υποψήφια Δήμαρχος Σικυωνίων, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» η Κική Νανοπούλου

Ανακοίνωση της  Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι υποψήφια Δήμαρχος Σικυωνίων, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  θα είναι η Κική Νανοπούλου, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Κορινθίας, στη θέση του Βασίλη Νανόπουλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Με την ανακοίνωση αυτή, καλούμε σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια με επικεφαλής τον Νίκο Κουτουμάνο και στους Δήμους του νομού.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του και στην Κορινθία, όπως και στο Δήμο Κιάτου, το βήμα που έγινε με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη, να το ισχυροποιήσουν και στις κάλπες του Οκτωβρίου, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, εκλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερους κομμουνιστές και συμπορευόμενους μαζί τους στο Περιφερειακό και τα Δημοτικά Συμβούλια.

Απέναντι στους υποψηφίους των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. κομμάτων, των διαφόρων υποτιθέμενων “ανεξάρτητων” υποψηφίων, όλων όσοι “πίνουν νερό” στο όνομα της ανάπτυξης για τα οικονομικά συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς για την επικράτηση τους και σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ο λαός και η νεολαία του έχουν το δικό τους στήριγμα, τους υποψηφίους της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα μαζί του, στη διεκδίκηση και πάλη για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Στο δίλημμα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, έχουμε επιλέξει τις ζωές μας και σε αυτό το δρόμο καλούμε και το λαό να συναντηθεί μαζί μας και στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Το βιογραφικό της Κ. Νανοπούλου:

Γεννήθηκε το 1978, ενώ ζει και εργάζεται στο Κιάτο ως αυτοαπασχολούμενη στο χώρο του λιανικού εμπορίου. Έχει υπάρξει στη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Κιάτου και δραστηριοποιείται στους Συλλόγους Γονέων. Έχει υπάρξει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης και του 1ου Γυμνάσιου. Τέλος, είναι γραμματέας της ΤΕ Κορινθίας και μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου.