Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Σταματάκης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ»

Σταματάκης Χρήστος

Ελεύθερος Επαγγελματίας (Αυτοκινητιστής)

Ο Χρήστος Γεννήθηκε το 1966 στη Νεμέα, είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας Αυτοκινητιστής, παντρεμένος με την Χρόνη Ελένη και έχουν μαζί δυο ανήλικα παιδιά.

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φρούσιου, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισε να μετάσχει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νεμέας με το συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών Νεμέας».

Οι λόγοι της απόφασής του είναι αρκετοί:

· Η αγάπη του για την Νεμέα, καθώς όπως προαναφέρθηκε, γεννήθηκε, μεγάλωσε, εργάζεται και κατοικεί στη Νεμέα .

· Η διεκδίκηση και αποπεράτωση των έργων υποδομής, καθώς και η διεκδίκηση περισσότερων πόρων για τον Δήμο Νεμέας.

· Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών και η προσπάθειά του να συμβάλλει τόσο στην ανάδειξη των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, όσο και στην άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να αλλάξει η ποιότητα της ζωής τους.

· Σαν γονιός, θέλει να προσπαθήσει για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος πιστεύει στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα, τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία.

Ζητά άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας, για τα οποία θέλει να συμμετέχει ενεργά στην επίλυσή τους.

Θεωρεί ότι είναι η ώρα να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη για τη πόλη τους, την Νεμέα και να την φέρουν στη θέση που της αξίζει, κάνοντας τις προσδοκίες όλων πράξη.

Γιατί για την καθημερινότητα όλων και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής, χρειάζεται τη συνεργασία όλων, για να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Χρήστο καλή επιτυχία !!!