Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τρόμος στο νοσοκομείο Κορίνθου: Νεαρός μπήκε με μπιτόνι βενζίνης και απειλούσε τους γιατρούς -VIDEO

Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο Κορίνθου όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης και ένα καπνογόνο απειλώντας τους γιατρούς πως θα βάλει φωτιά και τους κάψει.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr , οι πιο ψύχραιμοι από το προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι της βενζίνης, ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές.




 

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. Η παρουσία των αστυνομικών έκαναν τον άνδρα να εγκαταλείψει το μπιτόνι και να τραπεί σε φυγή. Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Το μπιτόνι της βενζίνης και το καπνογόνο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

O Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό, στις εκτός ορίων εφημερίες αλλά και στην υποστελέχωση, που δημιουργεί αναμονή, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να χάνουν την υπομονή τους και να προκαλούν εντάσεις.