Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αήθη επίθεση με ύβρεις στη σύζυγο του Γιώργου Παλυβού σε καφέ της Νεμέας – Καταγγελία

Αήθη επίθεση δέχθηκε χθες η σύζυγος του Γιώργου Παλυβού, με λεκτικό προπηλακισμό και ύβρεις , καθώς βρισκόταν σε καφέ της Νεμέας. Αυτό καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας Γιώργος Παλυβός και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Χθες πραγματοποιήθηκε μια αήθης επίθεση με λεκτικό προπηλακισμό και ύβρεις στη γυναίκα του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Παλυβού, την ώρα που έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Οι γνωστοί – άγνωστοι Τραμπούκοι που νομίζουν ότι η ΝΕΜΕΑ τους ανήκει, πλανώνται πλάνην οικτρά. Η ΝΕΜΕΑ ανήκει στους πολίτες! Δεν θα κάνουμε πίσω ούτε θα σιωπήσουμε όσο και εάν τα συστήματα Τραμπούκων θέλουν να μας φιμώσουν.

Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Όσο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι καταφεύγουν σε τέτοιες συμπεριφορές, βλέποντας τη δημοτική μας παράταξη να πλησιάζει στη νίκη στις εκλογές της 8 Οκτώβρη, να γνωρίζουν ότι ο κόσμος της ΝΕΜΕΑΣ θα τους βάλει στο περιθώριο.

Γιώργος Παλυβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας