Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κωνσταντίνα Χάϊδα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ»

Ας κάνουμε την αλλαγή πράξη!

” Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Χάϊδα του Νικολάου, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας Ρεθύμνου με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη διδακτική της Κοινωνικής Επιστήμης.

    • Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο κλάδο της ειδικής αγωγής, στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, στην εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, στη διαχείριση ατόμων με ειδικές ανάγκες, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στην ανάπτυξη επιχείρησης υπηρεσιών και στο digital marketing. Είμαι κάτοχος πτυχίου γνώσης αγγλικών και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Από το 2019 ξεκίνησα να εργάζομαι στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Παράλληλα εργάζομαι ως κειμενογράφος νομικών εγγράφων σε Δικηγορικό γραφείο. Επίσης σπουδάζω σε συνεργασία με τα εργαστήρια Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στο ΙΕΚ Μεγάρων , τεχνικός Οινολογίας και Αμπελουργίας.
    •  Πριν τρία χρόνια συγκεκριμένα, το 2020 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την οικογενειακή περιουσία δηλαδή με τα αμπέλια. Από τότε ξεκίνησα και τα καλλιεργώ μόνη μου δουλεύω το τρακτέρ, φρεζάρω , ραντίζω και γενικά εφαρμόζω όλες τις καλλιεργητικές πρακτικές που χρειάζονται.
    •  Γνωρίζοντας, πρώτον πόσο ανάγκη έχει ο τόπος από μορφωμένους νέους με θέληση, κίνητρα και επιμονή και δεύτερον βιώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας αγρότης αλλά και τις ευκαιρίες που κρύβει ο πρωτογενής τομέας για την επιστροφή των νέων στο τόπο μας, αποφάσισα σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νεμέας κ. Γιώργο Παλυβό καθώς πιστεύω στο όραμα του για μια για όλους μας. ”