Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αναστασία Μπουχούτσου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ»

“Ονομάζομαι Αναστασία Μπουχούτσου και είμαι 51 χρονών.
–  Από τα 18 μου και για 33 ολόκληρα χρόνια ασχολούμαι με τις επιχειρήσεις. Αρχικά με την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων και τα τελευταία χρόνια στην εστίαση. Είμαι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους της γενιάς μου που γεννήθηκα και κατοικώ στη Νεμέα.
Γνωρίζοντας λοιπόν σπιθαμή προς σπιθαμή τον τόπο μου και έχοντας άριστη γνώση των προβλημάτων και των δυσκολιών της καθημερινότητάς μας, αποφάσισα να θέσω εαυτόν στην κρίση των πολιτών και να βάλω υποψηφιότητα για τη Νεμέα με τον κ. Παλυβό Γιώργο.
–  Πιστεύω ακράδαντα ότι ο πολιτισμός μιας περιοχής είναι και ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα. Δεν είναι δυνατόν το 2023 να κυκλοφορούν στους δρόμους σκελετωμένα και άρρωστα ζώα! Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει δημοτικό κτηνιατρείο και τα έξοδα της περίθαλψης να βαραίνουν τον κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, την ώρα που υπάρχουν κονδύλια για την ιατρική τους φροντίδα .
–  Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αυτό μαζί με πολλά αλλά θα αλλάξουν. Η αγάπη μου για τα ζώα θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης ενός προγράμματος προστασίας και φροντίδας των ζώων γιατί η προστασία τους είναι προϋπόθεση πολιτισμού.
–  Μαζί για την φύση μαζί για τον άνθρωπο στις 8 Οκτωβρίου επιλέγουμε μια !