Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Μπαραφάκας: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Χρήστος Μπαραφάκας
Αμπελουργός – Οινοποιός

“Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα την οικογένειά μου στη Νεμέα. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Δερδενέ και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά, τον Βαγγέλη 16 ετών και την Άννα Μαρία 10 ετών, για τα οποία είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις και τις σωστές βάσεις ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν και να προοδεύσουν στον τόπο τους.

–  Από τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στα αμπέλια. Ουδέποτε σκέφτηκα να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Έτσι, ασχολήθηκα αρχικά με την γη και την αμπελουργία και στη συνέχεια, σαν φυσικό επακόλουθο, ασχολήθηκα με το κρασί. Το 1999 ανέλαβα το οικογενειακό πατητήρι και το 2002 το μετατρέψαμε με τη σύζυγό μου σε ένα παραδοσιακό οινοποιείο, με στόχο να εξελίξουμε την παρακαταθήκη των παλαιότερων γενεών. Θα έλεγα ότι η σχέση μου με το κρασί είναι καρμική.

–  Εκλεγμένος το 2018 στο συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας και κατέχω την θέση του Β Αντιπρόεδρου έως και σήμερα.

–  Έχω διατελέσει πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Νεμέας την περίοδο 2014-2019.

–  Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νεμέας με τον συνδυασμό “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Με όραμα και σχέδιο, με τους κατάλληλους ανθρώπους και πολύ δουλειά.

Ο Γιώργος Παλυβός έρχεται αποφασισμένος να λύσει προβλήματα και να δώσει νέα προοπτική για τη Νέμεα.

–  Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον τόπο μας και στις επόμενες γενιές αυτά που πραγματικά αξίζουν να έχουν.

Δεσμεύομαι Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ.”