Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παναγιώτης Πλασσαράς: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κορινθία με την παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος”

Ευχαριστώ θερμά τον Μανώλη Μάκαρη και αποδέχομαι με τιμή και χαρά την πρόταση του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πρώτα η Πελοπόννησος”.

Συντάσσομαι σε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην τόσο δύσκολη συγκυρία για τους πολίτες και την περιφέρειά μας, απέναντι στα τεράστια προβλήματα και τις καταστροφικές πολιτικές που βιώνουμε καθημερινά, απέναντι στα κέντρα εξουσίας και τα οικονομικά συμφέροντα.
Χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς με πρώτη προτεραιότητα τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον αγωνιστή, γιατρό Μανώλη Μάκαρη.
“Πρώτα η Πελοπόννησος”! “Πρώτα οι άνθρωποί της”

Ο Παναγιώτης Πλασσαράς, έχει γεννηθεί το 1981, με καταγωγή από τη Δάφνη Νεμέας Κορινθίας .
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τ. Ε. Ι. Αθήνας.
Έχει εργαστεί ως Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών στον όμιλο του ΟΤΕ και ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός στον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, την αμπελουργία , τον οινοποιητικό κλάδο και την ελαιοκαλλιέργεια στην περιοχή της Νεμέας, όπου και κατοικεί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.
Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας και από τα φοιτητικά του χρόνια έως σήμερα συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους, οργανώσεις και ομάδες εργασίας γιατί πιστεύει πως με την συντροφικότητα, την αλληλεγγύη και τους αγώνες, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο, πιο δίκαιο, αύριο.
Καλή επιτυχία στον Παναγιώτη!!