Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος: Η δική σου φωνή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αγάπη και την στήριξη που έχω εισπράξει από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του κ. Πέτρου Τατούλη.

Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι ο στόχος που έχω βάλει κατά προτεραιότητα για την Κορινθία μας είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει ο ΑΓΡΟΤΗΣ της Κορινθίας να παράγει με ότι αυτό συνεπάγεται σε έργα και υποδομές.

Απο πλευράς μου η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει να τάζω και να υπόσχομαι πράγματα, έχω μάθει να μάχομαι και να διεκδικώ, οπότε υπάρχει η θέληση, υπάρχει το όραμα, υπάρχει η γνώση υπάρχει η εμπειρία των 20 ετών που έχω ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο επικεφαλής που επέλεξα να είμαι δίπλα του ξέρει, έχει την γνώση την εμπειρία και το πρόγραμμα ώστε να υλοποιήσουμε έργα πνοής που θα έχουν όφελος οι δημότες και αγροτικός κόσμος της Κορινθίας μας.

Στις 8 Οκτωβρίου σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας να πάμε την Κορινθία μας ένα βήμα μπροστά και να είστε σίγουροι ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνω η δική σου φωνή στην Περιφέρεια.

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό: #ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ