Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέστορας Καπετάνιος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ»

Καπετάνιος Νέστορας

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ο Νέστορας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεμέα, είναι 43 ετών, γιος γνωστών επιχειρηματιών της περιοχής (Οικοδομικά Υλικά Καπετάνιος) και παντρεμένος με την τραπεζικό Τίνα Μουρίκη, με την οποία έχει 2 παιδιά, τον Γιώργο 12 και τον Παναγή 10 ετών.

Αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Γεωπονίας με ειδίκευση στην Ιχθυολογία, εργάστηκε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα και είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ.

Το 2009 αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στον τόπο του και εργάζεται πλέον στο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας «ΠΕΡΣΕΥΣ»

Πιστεύει πως το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήκει στους Πολίτες και όχι στους «πολιτικούς» ενός τόπου και θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από συλλογική προσπάθεια, μια πόλη Ασφαλή, Καθαρή, Παραγωγική και Ανθρώπινη, που να την αγαπούν πρώτα οι κάτοικοι και έπειτα οι επισκέπτες της.

Η Νεμέα έχει τρεις πυλώνες, την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ, την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΠΑΡΑΓΩΓΗ Αγροτικών Προϊόντων, οι οποίοι πρέπει να κρατηθούν γεροί και να οδηγηθεί η Νεμέα εκεί που ανήκει.

«Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Φρούσιος είναι για αυτόν, ένας άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τη Νεμέα, εκεί που ανήκει.

Νέστορα καλή επιτυχία !!!