Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιώργος Χριστούλιας: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Γιώργος Χριστούλιας

” Σ’ αυτόν τον όμορφο τόπο, τη Νεμέα μας, γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι αρκετά καλά. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε και τα προβλήματα της περιοχής μας. Με εξαίρεση το χρονικό διάστημα που έλειψα από τη Νεμέα για να υπηρετήσω την πατρίδα μας αλλά και για να σπουδάσω και να εργαστώ για περίπου 5 χρόνια στην Αθήνα, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ζω και εργάζομαι στον τόπο μου. Στη Νεμέα παντρεύτηκα την Αγγελική Τσαούση και απέκτησα 2 κόρες, τη Μαριάννα και την Κατερίνα. Τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, είμαστε υπερήφανοι για τη Νεμέα και πάντα προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύουμε, όπου και αν βρισκόμαστε, την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του τόπου μας.

Η απόφασή να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο που έχει επικεφαλής τον Γιώργο Παλυβό, έγινε με υπευθυνότητα, γνωρίζοντας ότι τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική Αρχή είναι και πολλά και σημαντικά. Μια νέα δημοτική Αρχή που θα σέβεται τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον συνταξιούχο, τους νέους και τα παιδιά.

Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να ενώσουμε όλοι μας τις δυνάμεις μας και με όρεξη για δουλειά, γνώση και διαφάνεια να προχωρήσουμε στη λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων. Με νέες και καινοτόμες ιδέες. Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια σας προσκαλώ να συμβάλουμε όλοι, από όποιο μετερίζι και αν υπηρετούμε, στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας και στην ανάδειξη του τόπου μας. Να μην μείνουμε πίσω από τις εξελίξεις αλλά να τις διαμορφώσουμε. ”