Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σωτήρης Καλαντζής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”

Σωτήρης Καλαντζής

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Είμαι ο Σωτήρης Καλαντζής και είμαι εδώ σήμερα για να μιλήσω για τον συνδυασμό ”Για Μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ”. Θέλω να σας εξηγήσω γιατί πρέπει να μας ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτός ο συνδυασμός αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν τη Νεμέα, όπως και εγώ. Είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της πόλης μας και στην προώθηση των συμφερόντων των πολιτών.
Σε αυτόν τον συνδυασμό, έχουμε διαμορφώσει μια ομάδα ανθρώπων με διάφορες δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νεμέα.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα εργαστώ για την προώθηση των συμφερόντων της πόλης μας. Μαζί με την ομάδα μας και τον κύριο Γιώργο Παλυβό , θα δουλέψουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια, τη συμμετοχή των πολιτών και την ανάπτυξη της Νεμέα.

Προσκαλώ όλους τους πολίτες μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον συνδυασμό ‘Για Μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ‘ Μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη Νεμέα μόνο αν εργαστούμε μαζί.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανησυχίες και τις ιδέες σας και να τις μεταφέρουμε στη δημοτική ηγεσία.
Στις επερχόμενες εκλογές, ψηφίστε μας, ψηφίστε τον συνδυασμό ‘Για Μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ’. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε αλλαγές που θα βοηθήσουν τη Νεμέα να ανθίσει και να αναπτυχθεί.

Όλοι μαζί λοιπόν Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ