Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιοδεία Μάκαρη στην Κορινθία

Στις 26 Σεπτεμβρίου με υποψήφιους/ες της παράταξης μας επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα μας στην Κορινθία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινήσαμε από το Κιάτο όπου συνομιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο στην αγορά και διακρίναμε θετικό κλίμα.


Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου και συζητήσαμε με τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Κόλλια:
1.Το ιδιαίτερα δυσμενές για τους εργαζόμενους εργασιακό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια
2.Το σταμάτημα των μεγάλων έργων στην Κορινθία με κύριο παράδειγμα το φράγμα του Ασωπού.
3.το πρόβλημα που υπάρχει με τις αυξημένες ανάγκες των καλλιεργητών και τοπικών επιχειρήσεων σε εργατικά χέρια στους Δήμους Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και Βέλου – Βόχας. Ταυτόχρονα συνομιλήσαμε με υπαλλήλους της ΔΥΠΑ Κιάτου.


Η επίσκεψη στο Κιάτο έκλεισε με συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κο Σταματόπουλο και επίσκεψη στις Υπηρεσίες του Δήμου και επικοινωνία με τους Υπαλλήλους. Η πρόσφατη σφοδρή χαλαζόπτωση που έφερε η κακοκαιρία Elias έπληξε όλη την ημιορεινή ζώνη του δήμου Σικυωνίων και θα πρέπει άμεσα να στηριχθούν οι αγρότες της περιοχής.
Το απόγευμα πήγαμε στο Καμάρι που πλήττεται από την διάβρωση των ακτών. Οι εικόνες δεν μπορούν να δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.


Κλείσαμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο όπου συνομιλήσαμε με αρκετούς φίλους για ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια και κάναμε και μια εξόρμηση στην αγορά.

Κάθε μέρα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και τις εκλογές οι υποψήφιοι/ες μας θα διαδώσουν το πρόγραμμα μας για να δυναμώσει η φωνή μας. Για να αλλάξει η Πελοπόννησος.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε #πρωτα_η_πελοποννησος και #μανωλης_μακαρης.