Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιοδεία Δημήτρη Κουτσούλη σε Κορινθία και Μεσσηνία

Περιοδεία σε χωριά της ημιορεινής Κορινθίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» Δημήτρης Κουτσούλης.

Ειδικότερα με τη συνοδεία των γεωπόνων Μαργαρίτας και Αλέξανδρου Δήμα, αλλά και με τον γραμματέα του τομέα αγροτικής ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κ. Πετρόπουλο, βρέθηκαν στους οικισμούς Μεγάλος Βάλτος, Κρυονέρι, και Σούλι. Τα χωριά αυτά, επλήγησαν σφοδρά από τις χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συνομίλησαν με τους κατοίκους, καταγράφοντας τα προβλήματα και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων ανακούφισης των καλλιεργητών. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούλης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου, τη ΔΟΥ, την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, καθώς και τον Μητροπολίτη κ. κ. Διονύσιο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε σε Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Μαραθόπολη, όπου περιόδευσε στα καταστήματα και συνομίλησε με τους επαγγελματίες.