Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στο δρόμο για Θεσσαλία το «φορτίο της αλληλεγγύης», με είδη πρώτης ανάγκης προς τους πληγέντες που συγκέντρωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας απέστειλε σήμερα ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες από τις καταστροφικές πλημμύρες περιοχές, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Από την πρώτη στιγμή, απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Ταχύτατα ανταποκρίθηκαν πλήθος μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και ιδιώτες στο κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες. Ένα φορτηγό γεμάτο με είδη πρώτης ανάγκης έχει ήδη αναχωρήσει για τον προορισμό του  με πάνω από 10 παλέτες οι οποίες περιλαμβάνουν τρόφιμα, προϊόντα ατομικής υγιεινής, εμφιαλωμένο νερό, καθαριστικά και απολυμαντικά είδη, ρούχα και πλυστικά μηχανήματα. Πέρα από τις δωρεές των μελών του, το ίδιο το Επιμελητήριο προσέφερε μεγάλη ποσότητα από τα ανωτέρω είδη.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαριστεί θερμά για τη βοήθεια στη συγκέντρωση των αναγκαίων αγαθών όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, την εταιρεία ΦΥΡΚΟ για την συγκέντρωση ενός μεγάλου όγκου ειδών πρώτης ανάγκης, τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Κορινθίας για την ευγενική χορηγία των πλυστικών μηχανημάτων αλλά και όλους όσους προσέφεραν ανθρωπιστικό υλικό ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του.