Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης στην Κόρινθο -VIDEO

Στην Κόρινθο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» (πεζόδρομος-Εθν. Αντιστάσεως ) και είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας.




 

Η παρουσία του πάντως προκάλεσε ενθουσιασμό στην πόλη, καθώς, εκτός από τα κομματικά στελέχη, δεκάδες πολίτες βρέθηκαν εκεί για να τον χαιρετίσουν, να του μιλήσουν να του σφίξουν το χέρι και να βγάλουν σέλφι μαζί του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος εμφανίστηκε με χαλαρή αστυνομική συνοδεία και με επιμελώς ατημέλητο look, φορώντας τζιν και t-shirt) χρειάστηκε πάνω απο μισή ώρα για να διασχίσει τα 80 μέτρα από την αρχή του πεζόδρομου της Εθνικής Αντίστασης μέχρι την Εθνική Τράπεζα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κοντοστάθηκε και μίλησε με δεκάδες πολίτες, ήταν πολύ χαλαρός, ευγενής και προσηνής, ενώ ζητούσε σταθερά από κάθε πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην πολιτική ζωή: “μπείτε στο site του ΣΥΡΙΖΑ και καταθέστε μας προτάσεις. Θέλω να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας μαζί σας“, ενώ σε όσους του ζητούσαν να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντούσε μονότονα: “μαζί θα τον αλλάξουμε, δεν θα κάνω τίποτα μόνος μου…”.

korinthia.net.gr