Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν τον Πτωχό

  • Λίγες ώρες έμειναν για να ανοίξουν και πάλι οι κάλπες όπου θα αναδειχθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ξεκάθαρο μήνυμα να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού στέλνουν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Μανώλης Μάκαρης.



ΟΧΙ στις επιλογές της ΝΔ, όχι στο πελατειακό σύστημα διαμηνύουν καλώντας τους ψηφοφόρους να συμμετέχουν στις εκλογές.

Για να μείνουν όρθιοι, επενδύουν στην αποχή.
Μην τους κάνουμε το χατίρι.
Γι’ αυτό την Κυριακή, με την ψήφο μας στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση, που είναι δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στο Μαξίμου, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης

Οι πολίτες θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και στη συγκεκριμένη επιλογή της, αναφέρει ο κ. Μάκαρης

Την Κυριακή ΔΕΝ ψηφίζουμε τους διορισμένους κομματικούς υποψήφιους Περιφερειάρχες, αναφέρει η κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού “Πελοπόννησος Οικολογική”

Τρέμουν την ανατροπή στη ΝΔ, ευρύτερη στήριξη εξασφαλίζει ο Πέτρος Τατούλης

Ο Πέτρος Τατούλης κατόρθωσε το ακατόρθωτο! Μόλις 0,5% ήθελε η ΝΔ και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πτωχός για την αυτοδυναμία!

Μόνος του απέναντι σε ένα οργανωμένο κυβερνητικό- κομματικό σύστημα, σέρνει την υποψηφιότητα του Πτωχού στο Β γύρο. Και όλα είναι πιθανά!

Οι πιθανότητες ανατροπής στο δεύτερο γύρο αυξάνονται, με μεγάλο το στοίχημα της συμμετοχής των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει μια εκ νέου μεγάλη κινητοποίηση κυβερνητικών στελεχών και του Πρωθυπουργού για μια ακόμα φορά στην Πελοπόννησο.

Τα ποσοστά που έλαβαν οι κκ Δημήτρης Κουτσούλης- ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Μάκαρης-ΣΥΡΙΖΑ και Δήμητρα Λυμπεροπούλου, είναι αρκετά  για να δώσουν ευρεία νίκη στον Πέτρο Τατούλη,  αν προσέλθουν οι πολίτες στην κάλπη !

Κανείς δεν μπορεί να πλέον βέβαιος για το αποτέλεσμα αφού η κάλπη είναι ξανά άδεια. Αν γίνει η ανατροπή, η ΝΔ και η επιλογή του κ. Πτωχού θα έχουν ηττηθεί κατά κράτος.

ΧΒ  loutrakiblog.gr