Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για επενδυτική βαθμίδα: Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι

Δεν… μάθαμε αρκετά ως πολίτες κατά τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τα σχόλια του κοινού για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από τον οίκο αξιολόγησης «Standard & Poor’s», υποστηρίζει πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα και ειδικότερα οι πλέον οικονομικά αδύναμοι (!).

Όπως χαρακτηριστικά υπενθύμισε, «το 2009 ο ίδιος Οίκος μας κατέβασε βαθμίδα η είδηση πέρασε στα ψιλά και όσοι λέγαμε τότε ότι είναι μία πολύ κακή εξέλιξη φαινόμασταν γραφικοί. Μερικούς όμως μήνες μετά η τότε υποβάθμιση έφερε το Μνημόνιο, τα μέτρα λιτότητας κλπ δηλ οι φτωχότεροι άνθρωποι αισθάνθηκαν τις συνέπειες πολύ σημαντικές πάνω τους».

«Τώρα είμαστε στην αντίστροφη πορεία, σε λίγους μήνες τα οφέλη αυτής της αναβάθμισης θα έρθουν πάνω στα εισοδήματα, στις νέες δουλειές και στην οικονομική ανάπτυξη. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα αλλά ειδικότερα οι πλέον οικονομικά αδύναμοι καθώς στην δική τους καθημερινότητα αυτό θα έχει σημασία», έγραψε ο υπουργός.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ (πρώην Twitter): 

rosa.gr