Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συλλαλητήριο την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου ,μετά από ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης του, καλεί όλα τα Σωματεία μέλη της δύναμης του ,όλους τους εργαζόμενους ,όλους τους ενεργούς πολίτες σε συλλαλητήριο κατά του πολέμου, κατά της γενοκτονίας που συντελείτε αυτήν την στιγμή στον παλαιστινιακό λαό.

Καμία ενέργεια φανατικών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχτεί την συλλογική τιμωρία ενός ολόκληρου λαού, κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχτεί την σφαγή αμάχων, παιδιών και αρρώστων.

Καμία ιστορική, θρησκευτική, πολιτική, ιδεολογική δικαιολογία δεν μπορεί να προτάσσετε για να εξοντώνονται αθώοι. Αποτελεί ιστορικό μας χρέος να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτό το μακελειό, αρχίζοντας με το να διατρανώσουμε το αίτημα για άμεση κατάπαυση πυρός και δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων.

Οι εργαζόμενοι ως άνθρωποι του μόχθου, είμαστε πάντοτε με την ειρήνη, γνωρίζουμε βαθιά ότι τα δικά μας παιδιά θα γίνουν τροφή για τα κανόνια τους, τα δικά μας παιδιά θα είναι στην πρώτη γραμμή, τα δικά μας παιδιά θα θυσιάσουν για παράσημα, τα δικά μας παιδιά θα πληρώσουν το τίμημα των ιμπεριαλιστικών, θρησκευτικών, ιδεολογικών εμμονών.

Για αυτό καλούμε όλους τους σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας , όλους τους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης να συμμετάσχουν ενεργά στο συλλαλητήριο κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18:00 π.μ.