Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσώρουχα διαχρονικής ποιότητας για στιγμές μοναδικές!

Lingerie σουτιέν! Ποια γυναίκα δεν θέλει να τα έχει στο συρτάρι και στην καθημερινότητά της; Οι επιλογές που σας δίνει η Minerva είναι αμέτρητες. Γραμμές push up, strapless, bralette, wired αλλά και plus sizes, εφαρμόζουν άψογα σε κάθε σωματότυπο και σας περιμένουν για να σας χαρίσουν ασύγκριτη θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Επιλέξτε σουτιέν με σατέν και ρομαντικές δαντέλες ή με ημιδιάφανα υφάσματα, συνδυάστε με το σλιπ της ίδιας σειράς και χαρείτε το σετ εσωρούχων σας κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι, άλλωστε, σημαντικό να νιώθετε ξεχωριστή και όμορφη εκ των έσω και η Minerva ξέρει πολύ καλά τον τρόπο!

Νυφικά εσώρουχα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

Τα νυφικά εσώρουχα, ενδεχομένως, να είναι για μια γυναίκα τόσο σημαντικά όσο και το νυφικό φόρεμα. Εάν είναι και για εσάς, απευθυνθείτε στη Minerva, όπου θα βρείτε μοναδικές επιλογές που συνδυάζουν την κλασική γοητεία του λευκού με την αθωότητα. Αναζητήστε την κατηγορία Bridal lingerie και βρείτε σατέν σετ, σουτιέν με σλιπ, bride to be ρόμπες, νυχτικά και, φυσικά, καλτσοδέτες με πρωταγωνιστή τις δαντέλες, τις διαφάνειες και τα tone-on-tone κεντήματα. Όλα τους εκπέμπουν ρομαντισμό και μαζί αισθησιασμό, που θα κάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου σας αξέχαστη.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, το minerva.gr και επωφεληθείτε από την αξεπέραστη ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση, τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής και τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€.

Γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή και δημιουργήστε το απόλυτο bridal look που θέλετε με εσώρουχα και νυφικά νυχτικά, που θα λατρέψετε από την πρώτη μόλις στιγμή!